Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vaníliás almaleves

Vaníliás almaleves
Vaníliás almaleves
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, könnyű leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kockára vágott almát feltesszük főzni a vízbe.
  2. Hozzáadjuk a cukrot és a fűszereket.
  3. Amikor megfőtt, a tejet kikeverjük a pudingporral, és besűrűsítjük vele a levest.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 474
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

almaleves, gyümölcsleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Makknyusz
Makknyusz Thu, 2015-12-24 14:49

Nagyon egyszerűen, gyorsan elkészíthető, ugyanakkor eléggé víz ízű.....

238
alma 1 kg
cukor 5 ek
szegfűszeg 10 db
víz 2 l
citromlé 1 citromból nyert
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 2 dl
fahéj 2 kávéskanál