Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vaníliás-cseresznyés kevert süti

Vaníliás-cseresznyés kevert süti
Vaníliás-cseresznyés kevert süti
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Cseresznye helyett meggyel is elkészíthető.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A Tojások fehérjét kemény habbá verjük a barna cukorral.
  2. A tojások sárgáját kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral.
  3. Adagolva hozzáadjuk az olajat és a tejet.
  4. A lisztet összekeverjük a sütőporral, sóval, pudingporral, és a tojásos masszához adjuk.
  5. A felvert tojáshabot is óvatosan elvegyítjük a masszához.
  6. Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük, tetejét megszórjuk magozott cseresznyével.
  7. Előmelegített sütőben takarékon 40-45 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 029
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1122 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gyümölcsös piskóta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1351
finomliszt 40 dkg
tojás 5 db
porcukor 10 dkg
napraforgó olaj 2 dl
tej 2 dl
barna cukor 20 dkg
vaníliás cukor 2 csomag
1 csipet
vaníliás pudingpor 1 tasak
sütőpor 1 csomag
cseresznye 1 kg