Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vargányás durumtészta

Vargányás durumtészta
Vargányás durumtészta
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A házi tésztánál nincs is jobb. A házi durumtésztánál pedig végképp. Ez a vargányás verzió pedig isteni, érdemes vele "bajlódni". :)

hozzávalók / 2 adag

Tészta

Vargányás ragu

Szólj hozzá!

elkészítés

Tészta

  1. A lisztet és a vizet összekeverjük, jól összedolgozzuk. Vigyázzunk a mennyiségre, mert ha több vizet adunk hozzá, akkor formázhatatlan lesz a tészta.
  2. A tésztát kedvünk szerint formázzuk (én capunti-t csináltam), majd forró vízben pár perc alatt al dente-re főzzük.

Vargányás ragu

  1. A gombát beáztatjuk, majd feldaraboljuk.
  2. Olívaolajon megpároljuk a hagymát, a gombát, majd ízesítjük sóval és borssal, és felöntjük a borral.
  3. Amikor a lé nagy része elpárolgott, hozzáadjuk a tésztát is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 306
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás tészta házilag, durumtészta házilag

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

461
durumliszt 20 dkg
víz 90 ml
olívaolaj 2 ek
újhagyma 1 db
vargánya gomba 1 dkg
fehérbor 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint