Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vasárnapi croque monsieur

Vasárnapi croque monsieur
Vasárnapi croque monsieur
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi kényeztető finomság, amivel meglephetjük párunkat egy lusta - bújós reggelen. És hogy miért vasárnapi? Mert az eredeti receptben szereplő időigényes besamelt kihagyjuk, a szívünket viszont annál inkább beletesszük ❤

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Érdemes valódi gruyére sajtot használni, mivel nagyon jól olvad, és igazán karakteres, markáns ízt ad szendvicsünknek. Adjuk meg a módját a vasárnapnak, és bontsunk ki mellé egy üveg száraz pezsgőt - igazi gourmet napindítás!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A két tojást egy tálban felverjük, sózzuk.
  2. 4 kenyérszeletet megvajazunk, rápakoljuk a sonkát és a sajtot. Rátesszük az üres kenyereket, és a széleiket összenyomkodjuk, hogy sütés közben egyben maradjanak.
  3. Az olajat felforrósítjuk, majd visszavesszük közepesre a lángot.
  4. A kenyérszeleteket jól megforgatjuk a felvert tojásban, majd oldalanként 1-1 perc alatt aranybarnára sütjük.
  5. Kínálhatunk mellé egy kevés zsíros tejfölt - a forró, nyúlós sajtos monsieur remek párosítás a hideg, krémes tejföllel.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 154
elküldve: 0
receptkönyvben: 78
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mortisha

Mióta szakács: 2019.01.03.
20 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: szendvics
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
fogás: meleg előétel
alkalom: Valentin-nap

egyéb elnevezések

töltött bundás kenyér

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

969
toast kenyér 8 szelet
pármai sonka 15 dkg
gruyére sajt 15 dkg
tojás 2 db
vaj 2 dkg
olívaolaj 4 ek
0 ízlés szerint