Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vasvári cigánypecsenye

Vasvári cigánypecsenye
Vasvári cigánypecsenye
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Megláttam egy régebbi újságban, megkívántam, és ez lett a keddi ebédünk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felszeletelt, kiveregetett szűzérméket sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd a tojás és liszt (2 tojáshoz kb. 5 dkg lisztet adjunk) keverékébe forgatjuk, amelyet paprikával és zúzott fokhagymával fűszerezünk.
  2. Bő, forró olajban kisütjük.
  3. Pirított burgonyával tálaljuk. 
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 14
össznézettség: 84 323
elküldve: 11
receptkönyvben: 766
elkészítve: 15/32
Facebookon megjelent: 1

szakács

esztersilver

Mióta szakács: 2011.02.27.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

cigánypecsenye, fokhagymás sertéspecsenye

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

NoSalty
Nosalty / NoSalty Tue, 2011-12-06 12:53

Kedves Szakácsunk!
Tiéd lett 2011.12.05. legnézettebb receptje!
Gratulálunk!
NoSalty.hu csapata

kata52
kata52 Mon, 2011-12-05 17:47

Nem lehet rossz,főleg ha az ember éhes hamar el lehet késziteni.

757
sertésszűz 400 g
napraforgó olaj 3 dl
finomliszt 5 dkg
fokhagyma 10 g
tojás 2 db
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint