Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vegán babgulyás

Vegán babgulyás
Vegán babgulyás
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hagyományos magyar babgulyás - állatok közreműködése nélkül.

hozzávalók / 4 adag

Leves

Galuska

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikát és paradicsomot apró darabokra vágjuk, először a hagymát olajon üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a fokhagymát, paradicsomot, paprikát. A sűrített paradicsom opcionális.
  2. Hozzáadjuk a sót, borsot, paprikaport, chilit, fokhagymaport, köménymagot, babérlevelet. Ha van, akkor egy jó adag petrezselyem is mehet bele.
  3. 1 liter vizet ráöntünk. Felforraljuk.
  4. A felkarikázott répát és a feldarabolt krumplikat, babot beledobjuk, amíg puhulnak, kikeverjük a galuskatésztát.
  5. A lisztet összekeverjük a kurkumával. A kurkuma csak a színezés miatt van, ki lehet hagyni. Evőkanalanként annyi vizet adunk hozzá, amíg egy sűrű galuskatésztát nem kapunk. Beleszaggatjuk a levesbe.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 868
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Fekete Ági

Mióta szakács: 2018.12.14.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

bableves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

304
napraforgó olaj 1 ek
vöröshagyma 1 db
paradicsom 1 db
paprika 1 db
fokhagyma 1 gerezd
sűrített paradicsom 0.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 ek
chili 1 tk
fokhagymapor 1 teáskanál
köménymag 1 késhegynyi
babérlevél 1 db
víz 1 l
sárgarépa 1 közepes db
burgonya 2 közepes db
fehérbab 240 g
finomliszt 2 evőkanál
kurkuma 1 csipet
víz 8 evőkanál