Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vendégváró hidegtál

Vendégváró hidegtál
Vendégváró hidegtál
40 perc / előkészület: 25 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tetejét bárhogyan lehet díszíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sonkát, főtt tojást, uborkát és a lila hagymát felkockázzuk.
  2. A zöldségeket sós vízbe megfőzzük, majd leszűrjük.
  3. A tejfölt kikeverjük a majonézzel, hozzáadjuk az összeaprított alapanyagokat és a leszűrt zöldségeket.
  4. A vizet felforraljuk a leveskockákkal. Amikor felforrt, hozzáadjuk a zselatint. Még melegen összekeverjük a tojásos keverékkel, majd tortaformába simítjuk, és kihűtjük.
  5. Pár órára hűtőbe tesszük, majd kivesszük a formából, és tálcára tesszük.
  6. Paradicsomhéját vékonyan körbevágjuk, és rózsákat alakítunk ki belőle, majd ezzel díszítjük a saláta tetejét.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 458
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes vegyes saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

488
gépsonka 20 dkg
főtt tojás 5 db
csemegeuborka 4 közepes db
lila hagyma 2 közepes db
franciasaláta alap 40 dkg
zselatin 2 teáskanál
0 ízlés szerint
tejföl 2 dl
majonéz 6 ek
leveskocka 2 db
víz 2 dl
paradicsom 2 közepes db