Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vendégváró sajtos rudak

Vendégváró sajtos rudak
Vendégváró sajtos rudak
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azért szeretjük ezt a receptet, mert nagyon hamar elkészül, és hihetetlenül puha. Vendégvárónak tökéletes.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összegyúrjuk, és fél órát pihentetjük a hűtőben.
  2. Ezután kinyújtjuk, tojásfehérjével megkenjük, megszórjuk a reszelt sajttal (ízlés szerint köménymaggal, szezámmaggal), és derelyevágóval vékony csíkokra vágjuk.
  3. Előmelegített sütőben 200 fokon sütjük 20-25 percig.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 410
elküldve: 1
receptkönyvben: 42
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

csandi

Mióta szakács: 2014.02.11.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos rúd, sajtos ropi, magos sajtos rúd, köménymagos sajtos rúd

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

895
finomliszt 40 dkg
margarin 35 dkg
tejföl 4 ek
tojássárgája 2 db
trappista sajt 25 dkg
tojásfehérje 2 db
3 kávéskanál
köménymag 0 ízlés szerint
szezámmag 5 ek