Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vendégváró szendvics

Vendégváró szendvics
Vendégváró szendvics
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A vendégek kedvence....

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bagetteket srégen felvágjuk, hogy takaros szeleteket kapjunk. Picit megpirítjuk, hogy roppanósabb legyen.
  2. A krémsajtot keverőtálba öntjük, a metélőhagymát nagyon apróra felvágjuk, és belekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. A krémet bármilyen fűszerrel ízesíthetjük, amit szeretünk, pl kakukkfű, rozmaring, fokhagyma. Én személy szerint imádom a szőlőset balzsamecetesen....
  3. A krémmel megkent bagettekre hullámosan rárakjuk a felszeletelt prosciutto sonkát, paradicsomot és a friss rukkolát. A tetejét balzsamecettel meglocsoljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 4 686
elküldve: 1
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Otti

Mióta szakács: 2014.02.23.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sonkás bagett, krémsajtos szendvics

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

404
bagett 50 dkg
krémsajt 20 dkg
metélőhagyma 1 csokor
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
prosciutto 20 dkg
paradicsom 3 közepes db
rukkola 10 dkg