Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vendégváró tojásos őzgerinc

Vendégváró tojásos őzgerinc
Vendégváró tojásos őzgerinc
70 perc / előkészület: 50 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ahogy a neve is: én is vendégek várására készítettem el.

hozzávalók / 4 adag

Az őzgerinchez

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük.
  2. A majonézt, tejfölt, mustárt összekeverjük, sózzuk, borsozzuk és belekeverjük a citromlevet.
  3. A zöldségeket óvatosan hozzáadjuk.
  4. 1 dl langyos vízben feloldjuk a leveskockát és a zselatint, és a masszához keverjük.
  5. Egy formát folpackkal kibélelünk és a massza felét beleöntjük, a közepébe helyezzük a megpucolt főtt tojásokat, és beborítjuk a massza másik felével.
  6. Hűtőbe tesszük legalább 3 órára.
  7. Majd levesszük róla a folpackot, egy tálcára borítjuk.
  8. Pritaminpaprikából szirmokat vágunk, retekből pedig a virág közepét, és kidíszítjük a tetejét.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 663
elküldve: 3
receptkönyvben: 84
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc

egyéb elnevezések

mexikói keverékes saláta aszpikban, mexikói zöldségkeverékes őzgerinc, tojásos-zöldségkeverékes őzgerinc

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

695
mexikói keverék 1 kg
főtt tojás 5 db
tejföl 450 g
majonéz 70 g
mustár 1 ek
citromlé 1 teáskanál
zselatin 20 g
leveskocka 1 db
víz 1 dl
pritaminpaprika 1 db
petrezselyem 0 ízlés szerint
retek 1 db