Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vetrece

Vetrece
Vetrece
195 perc / előkészület: 15 perc főzés: 180 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Előkerült egy régi kedvenc.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A húst a tálon középre halmozzuk, és párolt rizzsel koszorúzzuk. Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tisztított hagymát lereszeljük és zsírban, fedő alatt megpirítjuk, miközben többször megkeverjük.
  2. A húst kockára vágjuk, és hozzáadjuk a hagymához. Belekeverjük a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, és annyi vizet öntünk rá, hogy a húst ellepje. Néha kevergetve, fedő alatt puhára pároljuk.
  3. Ha megfőtt a hús, a levéből merőkanálnyit egy tálkába szedünk, amiben a tejfölt simára keverjük. Az elkevert tejfölt visszaadjuk a húshoz, és összekeverjük. Összefőzni már nem kell.
  • elkészítettem: 32 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 536
elküldve: 1
receptkönyvben: 65
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsisef

Mióta szakács: 2011.07.23.
217 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös marhapörkölt, marharagu, marhahúsos ragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

368
marhalapocka 80 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
sűrített paradicsom 2 ek
disznózsír 1 ek
tejföl 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint