Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Villámgyors feketeerdő-torta

Villámgyors feketeerdő-torta
Villámgyors feketeerdő-torta
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A gyerekek nagy kedvence, és tényleg pillanatok alatt elkészül.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meggyet leszűrjük, és 16 szép szemet félreteszünk díszítéshez.
  2. A behűtött Hulala tejszínt kemény habbá verjük.
  3. A készen vásárolt tortalap alsó lapját kb. 2 cm vastagon bekenjük a keményre vert tejszínhabbal, és beterítjük a meggymennyiség felével.
  4. Ráhelyezzük a második lapot, és ugyanígy járunk el. A harmadik lap tetejét és a kész torta oldalát is bekenjük tejszínhabbal.
  5. A maradék tejszínt habzsákba töltjük, és 16 habrózsát nyomunk a torta tetejére. Mindegyik közepébe teszünk 1-1 szem meggyet. A torta közepét a reszelt csokiforgáccsal díszítjük.
  6. A kész tortát fogyasztásig hűtőszekrényben tároljuk.
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 3 644
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mandi

Mióta szakács: 2013.11.04.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
receptverseny: Somat húsvéti receptverseny
szezon: tavasz
kategória: torta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

feketeerdő kész tortalapból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

290
piskótalap 50 dkg
növényi tejszín 0.5 l
meggybefőtt 70 dkg
étcsokoládé 5 dkg