Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virsli saláta 2.

Virsli saláta 2.
Virsli saláta 2.
17 perc / előkészület: 10 perc főzés: 7 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szilveszter alkalmával készült ez a saláta.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Mi sült hús és krumplisaláta, krumplipüré mellé ettük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A virslit megfőzzük, és hagyjuk kihűlni, majd felkarikázzuk.
  2. A hagymát vékony karikákra vágjuk, majd kicsit besózzuk. Összekeverjük a virslivel egy nagy tálban.
  3. Az ecetet, az olajat, a cukrot, a sót, a frissen őrölt borsot összekeverjük, felhigitjuk kb 1 dl vízzel és a tálba öntjük.
  4. Tetejére szórjuk a felaprított petrezselymet. Néhány órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 61 430
elküldve: 3
receptkönyvben: 422
elkészítve: 10/18
Facebookon megjelent: -

szakács

a-édrienn

Mióta szakács: 2010.01.04.
87 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: szilveszter

egyéb elnevezések

virslisaláta hagymával, hagymás virslisaláta

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2011-01-05 16:19

Fehérborecet helyett mit lehet használni? :P

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2011-01-05 18:45

Értem, köszi ^^

236
virsli 280 g
vöröshagyma 2 közepes fej
petrezselyem 1 csokor
fehérborecet 2 ek
1 kk
cukor 1 ek
olívaolaj 1 ek
bors 1 csipet
víz 1 dl