Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslik kabátban

Virslik kabátban
Virslik kabátban
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nálunk az egyik legnagyobb kedvenc, pillanatok alatt megvan, és nagyon finom. Csak sajnos pillanatok alatt el is fogy...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet összemorzsoljuk a vajjal, a tejföllel, pici sóval, gyorsan összedolgozzuk, mielőtt nagyon meglágyulna a tészta.
  2. 2 órán át hideg helyen pihentetjük.
  3. Vékonyra nyújtjuk, rátesszük a virslit, megkenjük ketchuppal és mustárral, feltekerjük, majd falatnyi darabokra vágjuk.
  4. A tetejét tojással megkenjük, és megsütjük.


 

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 345
elküldve: 3
receptkönyvben: 204
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

pamelie

Mióta szakács: 2010.06.04.
59 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
kategória: sós süti
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

virslis falatok, virsli tésztában, tésztában sült virsli

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pamelie
pamelie / pamelie Sun, 2011-07-31 08:07

Kedves Éva! Valóban kimaradt, köszönöm: tehát először virsli, aztán ketchup-mustár, aztán felteker.
Bia, köszönöm:)

szosa2
szosa2 Sat, 2011-07-30 20:31

Szia
Az elkészítésnél ki maradt a virslit mikor teszed bele.
Éva

1021
finomliszt 30 dkg
vaj 20 dkg
tejföl 2 dl
0 ízlés szerint
virsli 40 dkg
ketchup 1 ek
mustár 1 ek
tojás 1 db