Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslis saláta

Virslis saláta
Virslis saláta
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (20)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kedvencünk lett ez a gyorsan összedobható saláta.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A virslit felkarikázzuk, a lilahagymát szeleteljük, a kukuricáról leöntjük a levét.
  2. Összekeverjük, és ízlés szerint majonézt adunk hozzá.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 78 523
elküldve: 2
receptkönyvben: 1 070
elkészítve: 25/38
Facebookon megjelent: -

szakács

Jolanda

Mióta szakács: 2010.01.07.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

virslis kukoricasaláta

Hozzászólások (20)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kisgombóc
Kisgombóc Sat, 2013-08-31 13:53

Köszi a receptet! Ez lesz az egyik fogás a kislányom keresztelője utáni szeretetlakomán holnap! :)

huaniko
Huaniko / huaniko Mon, 2012-09-17 13:29

Kedves Jolanda! Köszi szépen ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet, a legjobbkor találtam rá! :) Ez épp jó lesz a holnapi padlizsán tekercsemhez, gond letudva :)

Évipeti
Évipeti Fri, 2011-12-30 22:10

Ez bizony jól hangzik...holnap el is készítem:))
Köszi ezt az egyszerű és szines receptet, Jolanda!
Boldog új évet!!:)

Jolanda
Jolanda / Jolanda Thu, 2011-09-22 15:29

Kedves ics21!

Én füstliből csináltam,azt nem kell hámozni,és az íze is nagyon finom,de persze ha műbeles virsliből csinálod akkor természetesen azt húzd le róla! :)

Momokka
Momokka Tue, 2011-07-12 21:27

Egy doboz tejfölt én még hozzá kevertem, hogy krémesebb legyen. Isteni finom lett. Köszönet a receptért!

mislenbaba
mislenbaba / mislenbaba Sun, 2011-01-02 11:03

Próbáljátok meg, hogy a virslit felkarikázni és megsütni nagyon kevés olajon, aztán a hagymát is egy kicsit átsütni. Sokkal finomabb mint amikor csak simán nyers hagymát és főtt virslit használsz. Itt figyel a hűtőben. B.Ú.É.K.

mikkromakka
mikkromakka Tue, 2010-12-28 11:56

Jól hangzik! Én hasonlót szoktam készíteni, csak a virsli és a kukorica mellé nem hagymát, hanem főtt tojást szoktam karikázni, valamint a majonéz mellett még tejfölt is keverek bele. De így is ki fogom próbálni egyszer!

lmariann
lmariann Tue, 2010-04-20 21:04

én raktam bele még uborkát is. mert így elég szerény ebéd lett volna holnapra:D

206
virsli 20 dkg
lila hagyma 1 közepes fej
csemegekukorica 160 g
majonéz 2 ek