Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslis zöldborsós rakott tészta

Virslis zöldborsós rakott tészta
Virslis zöldborsós rakott tészta
65 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet egy finn blogon találtam, mikor valami egyszerű, de kiadós vacsorának valót kerestem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben készre főzzük, majd leszűrjük.
  2. Hozzákeverjük a felkarikázott virslit, reszelt sajtot és zöldborsót.
  3. Tűzálló tálba öntjük.
  4. A tejet, a tojásokat és a fűszereket összekeverjük, majd a tésztára öntjük.
  5. 200 fokon kb. 45 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 15
össznézettség: 19 772
elküldve: 14
receptkönyvben: 334
elkészítve: 22/24
Facebookon megjelent: -

szakács

Lumimarja

Mióta szakács: 2012.12.04.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

borsós tészta, virslis sült tészta, csőben sült tészta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1035
tészta 500 g
virsli 350 g
sajt 20 dkg
zöldborsó 200 g
tej 6 dl
tojás 2 db
1 tk
kakukkfű 0.5 tk
bors 0 ízlés szerint