Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslisaláta ahogy töjpilla készíti

Virslisaláta ahogy töjpilla készíti
Virslisaláta ahogy töjpilla készíti
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, finom és... imádom

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucoljuk a hagymát. Felaprítjuk úgy, hogy negyedekre vágjuk, és felszeleteljük.
  2. Megfőzzük a virslit, ha kész, abba vízbe, amiben a virsli főtt, öntünk egy kicsi ecetet, és dobjuk a felaprított hagymát, 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük.
  3. Hagyjuk kihűlni a virslit és a hagymát. Majd felkarikázzuk a virslit, és egy tálba összekeverjük a hagymával, a tejföllel, a majonézzel és a pici mustárral. Ha szükséges, sózzuk és borsozzuk.
  4. Hűtőbe tesszük, ha lehűlt, már fogyaszthatjuk is.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 15
össznézettség: 57 655
elküldve: 4
receptkönyvben: 263
elkészítve: 12/20
Facebookon megjelent: -

szakács

töjpilla

Mióta szakács: 2012.03.23.
29 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

virslis saláta, ecetes virslisaláta, tejfölös hagymás saláta virslivel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sivatag
sivatag Tue, 2017-09-26 22:29

Valahol ettem virslisalátát, azóta is keresem a receptet. Lehet, hogy itt és most megtaláltam, mert ízvilágra, kinézetre, állagra pont ilyen volt. Úgyhogy hamar megcsinálom, holnap beszerzem a hozzávalókat. Köszi a receptet!

542
virsli 350 g
vöröshagyma 2 nagy db
ecet 1 teáskanál
tejföl 350 g
majonéz 80 g
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint