Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslisaláta sevi konyhájából

Virslisaláta sevi konyhájából
Virslisaláta sevi konyhájából
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szilveszterre csináltam, mert már unalmas volt a sima főtt virsli.:)

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A virslit és a krumplit megfőzzük, majd összeaprítjuk. Majd a hagymát is.
  2. Egy tálba tesszük, amiket felaprítottunk, és hozzáadjuk a kukoricát is.
  3. Majd ízlés szerint adagoljuk a többi hozzávalót.
  4. A végén jól összekeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 13 215
elküldve: 5
receptkönyvben: 169
elkészítve: 5/10
Facebookon megjelent: -

szakács

sevi

Mióta szakács: 2012.12.30.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

majonézes virslisaláta, kukoricás virslisaláta, hagymás-kukoricás virslisaláta majonézesen

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

302
virsli 1 kg
lila hagyma 2 közepes fej
csemegekukorica 140 g
burgonya 7 db
majonéz 2 ek
mustár 2 kk
bors 1 csipet
tej 2 dl
tejföl 3 ek
ecet 1 kk
1 csipet