Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vodkás eper tejszínhabbal

Vodkás eper tejszínhabbal
Vodkás eper tejszínhabbal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon meleg van, ilyenkor jólesik egy hideg gyümölcssaláta, némi alkohollal.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hűtőből kivesszük a banánt és az epret.
  2. Az epernek leszedjük a csumáját, megmossuk, a banánt szeleteljük. 
  3. A pohár aljára rakjuk a banánt, rá pedig az eperszemeket. 
  4. Cukrozzuk, felöntjük jól behűtött vodkával.
  5. Visszatesszük a poharat a hűtőbe legalább egy órára, hogy az ízek összeérjenek, majd kivesszük, és nyomunk rá tejszínhabot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 026
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
fogás: desszert

egyéb elnevezések

epres gyümölcssaláta, alkoholos epersaláta, tejszínes-vodkás eper

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

222
banán 0.5 közepes db
eper 10 dkg
cukor 1 teáskanál
vodka 6 ml
tejszínhab 3 ek