Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösáfonyás csirkesali

Vörösáfonyás csirkesali
Vörösáfonyás csirkesali
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pontos arányokat nem tudtam írni, mert ez egy kóstolásos keverék, és a hús mennyisége amúgy is meghatározza a többi hozzávalóét. Én akkor szoktam csinálni, amikor megmarad a grillcsirkéből. Azzal szoktunk viccelődni, hogy ez egy teljes értékű étel, mert tartalmaz húst, zöldséget, gyümölcsöt, rostot, tejterméket. Jó étvágyat!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkehúst villával szálaira szedjük. Az almát, zellerszárat, zöldhagymát, csemegeuborkát apróra vágjuk, és az áfonyával együtt a csirkéhez keverjük.
  2. Az utolsó 3 hozzávalót homogénre keverjük, a mennyiségekkel addig zsonglőrködve, míg nekünk tetsző ízt sikerül kikeverni. (Én a tejföllel szoktam "simítani" az ízeken, ha túlszaladt a mustár.)
  3. Összekeverjük a szószt a husis keverékkel, és jöhet a tesztelés.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 301
elküldve: 1
receptkönyvben: 30
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nóra B

Mióta szakács: 2013.01.13.
8 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gyümölcsös csirkesaláta, majonézes csirkesaláta gyümölccsel, áfonyás-majonézes csirkesaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

371
csirke 0.5 kg
vörösáfonya 10 dkg
alma 2 közepes db
halványító zeller 5 közepes szár
zöldhagyma 5 db
csemegeuborka 6 közepes db
majonéz 5 ek
dijoni mustár 1 ek
tejföl 1 ek