Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösbab-ragu

Vörösbab-ragu
Vörösbab-ragu
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon gyors és nagyon finom, húsmentes étel.....biztosan volt már mindenki úgy, hogy elege volt a húsokból, s szeretett volna valami húsmentes finomságot főzni, enni....én is így voltam ezzel, amikor először készítettem.....természetesen, ezt is meg lehet oldani hússal, ha valaki mégis kívánja hozzá :).......érdemes kipróbálni, mert a gyorsaságán kívül az ízletessége is az erőssége eme receptnek......

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy megfelelő lábasban az olajon megdinszteljük az apró kockákra vágott hagymákat, a feldarabolt zöldségeket.
  2. Hozzáöntjük a babot és a kukoricát, elkavarjuk, felöntjük a vízzel.
  3. A többi hozzávalót is hozzáadjuk - a fokhagymát átnyomva -, elkavarjuk, s addig főzzük, míg minden megpuhul benne, s jó sűrű lesz a szaftja.
  4. Kész is van, néhány perc pihentetés után lehet fogyasztani. Kenyérrel vagy zsömlével tálaljuk, de csak magában is finom. JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK HOZZÁ ANNAK, AKI ELKÉSZÍTI! Érdemes! :)
  • elkészítettem: 35 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 9 322
elküldve: 0
receptkönyvben: 139
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Walaky

Mióta szakács: 2015.08.05.
175 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kukoricás bab, zöldségtál

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pharmator
pharmator Thu, 2017-11-09 19:18

Félreértettél, én nem szoktam ilyeneket sem főzni, sem enni. A tiplit nem értem, hogyan jön ide...

pharmator
pharmator Thu, 2017-11-09 14:53

Egyetemistaként a kollégiumban szoktunk ilyen vackokat főzni. Borítsunk össze egy doboz konzervbabot egy doboz kukoricával...hahaha. Tényleg ez volt a legjobb recept ma?

549
vörösbab 40 dkg
csemegekukorica 20 dkg
sárgarépa 1 közepes db
vöröshagyma 2 nagy db
fehérrépa 1 közepes db
zeller 1 közepes db
sűrített paradicsom 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
fűszerpaprika 3 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 2 dl
napraforgó olaj 4 ek
chili 0 ízlés szerint