Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros likőr

Vörösboros likőr
Vörösboros likőr
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagymamám előszeretettel készíti el.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukrot kevés vörösborral tűzön feloldjuk, hozzáöntjük a többi anyagot, elkeverjük.
  2. Üvegekbe töltjük, ledugaszoljuk, és legalább 1 hónapig érleljük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 344
elküldve: 1
receptkönyvben: 87
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

G.Brigitta

Mióta szakács: 2010.02.18.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: italok
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: karácsonyi édességek, szilveszter
kalória: magas
diéta: tejmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

vörösboros-rumos likőr, vörösboros likőr rummal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Noemi12
Noemi12 Sun, 2011-11-06 20:16

Szia. csak annyi kérdésem lenne hogy ezt hol kell tárolni és meddig áll el? válaszod előre is köszönöm :D

z1
z1 / z1 Fri, 2011-08-19 19:34

...zsenge sertés ( süldő ) koromban, ezt mi a kocsmában ( ahol dolgoztam ) grognak árultuk, a kávéfőzőn felgőzölve.
Hogy aztán ez-e a grog én nem tudom.
Pedig éppen utánanézhetnék...
Z.

860
vörösbor 1 l
tiszta szesz 2.5 dl
rum 2.5 dl
cukor 6 dkg
vaníliás cukor 2 csomag