Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros marhapörkölt bulgurral

Vörösboros marhapörkölt bulgurral
Vörösboros marhapörkölt bulgurral
135 perc / előkészület: 15 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel a glikémiás indexű diéta szerint étkezünk, ezért páran meglepődhetnek, hogy ehetünk akkor marhapörköltet. Hát az alacsony glikémiás indexű bulgur, a sárgarépás pur pur kenyér és az uborkasaláta segít ebben. Persze nem mindennap ezt esszük, ezt inkább egy bűnözős napra tartogatjuk.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Kérjük meg a hentest, hogy hártyázza le és vágja kockákra a marhalábszárat, és ennyivel könnyebb dolgunk van.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Bő olívaolajon a hagymát megdinszteljük.
  2. A paprikákat és a paradicsomokat összevágjuk, és hozzátesszük.
  3. Megszórjuk ételízesítővel és a húsvarázzsal.
  4. Mehet rá a kockákra vágott hús.
  5. Ahogy engedett egy kis vizet, mehet rá a 1-2 dl száraz vörösbor.
  6. Fedő alatt szép lassan, majdnem két órán át főni hagyjuk.
  7. A fokhagymát apróra vágva hozzáadjuk a félidőben.
  8. Mikor már majdnem kész, akkor adjuk hozzá a pirospaprikát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 18 893
elküldve: 3
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Manolya

Mióta szakács: 2011.02.05.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: szüret, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: pörkölt
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

marhapörkölt, vörösboros marhapörkölt, vörösboros pörkölt marhahúsból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

453
marhalábszár 1 kg
vöröshagyma 2 nagy db
fokhagyma 1 gerezd
paprikakrém 1 ek
ételízesítő 2 ek
paprika 2 közepes db
paradicsom 2 közepes db
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
száraz vörösbor 1.5 dl