Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros marhapörkölt zöldségekkel

Vörösboros marhapörkölt zöldségekkel
Vörösboros marhapörkölt zöldségekkel
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha már van újkrumpli, akkor ki kellett próbálni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat megkapirgáljuk, feltesszük főni.
  2. A hagymákat aprítjuk, a húst felkockázzuk, a paprikákat és paradicsomot daraboljuk.
  3. Egy serpenyőben zsíron megdinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a húst. Megpörköljük, beletesszük a paprikákat és a paradicsomot, fűszerezzük. Öntünk rá kevés vizet. A végén beleöntjük a vörösbort.
  4. A krumplit a zsíron megpirítjuk. Szórunk rá durván aprított petrezselymet. A zöldségeket pároljuk.
  5. Amikor a hús már megpuhult, a krumpli megpirult, tálalunk. A tányérra szedünk mindenből, díszítjük chilivel és koktélparadicsommal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 817
elküldve: 1
receptkönyvben: 18
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kategória: pörkölt
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

marhalábszár-pörkölt, marhapöri

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

475
marhalábszár 25 dkg
vöröshagyma 1 db
újhagyma 1 db
fokhagyma 1 gerezd
hegyes erős paprika 1 db
chili 1 db
paradicsom 2 db
sertészsír 1 ek
0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
fekete bors 1 kávéskanál
köménymag 1 kávéskanál
vörösbor 1 dl
újkrumpli 25 dkg
sertészsír 0.5 ek
petrezselyem 6 szál
zöldségkeverék 10 dkg
koktélparadicsom 6 db
chili 2 db