Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros marharagu

Vörösboros marharagu
Vörösboros marharagu
180 perc / előkészület: 30 perc főzés: 150 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom húsétel. Én parmezános tekerccsel tálaltam.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát megtisztítjuk, kockára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és kockára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat. A húst adagonként a forró olajban megpirítjuk, a hagymát és a sárgarépát hozzáadjuk és egy pár percig együtt sütjük. Az összes húst visszatesszük a serpenyőbe, sóval, borssal ízesítjük.
  3. Megszórjuk a liszttel, elkeverjük, majd felöntjük a borral és 800 ml vízzel. Sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a babérlevelet, felfőzzük és lefedve kb. 150 percig főzzük, amíg a hús megpuhul. Ha szükséges sóval, borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 928
elküldve: 3
receptkönyvben: 121
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1963 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

marharagu, sárgarépás-vörösboros marharagu, marhapörkölt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

anitaerdei
Szívecske / anitaerdei Tue, 2013-05-07 13:37

Kedves Glaser!
Jelentem, tegnap elkészítettem, ma csak újramelegítettem, főztem hozzá galuskát. Nagyon finom volt, és pofon egyszerű, nem kell mellette állni sem. Mindenkinek jószívvel ajánlom!
Köszuönöm! :)

458
sárgarépa 500 g
vöröshagyma 4 közepes db
marhahús 1.25 kg
napraforgó olaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 2 evőkanál
vörösbor 400 ml
babérlevél 2 db