Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros-mogyorós sertéscomb

Vörösboros-mogyorós sertéscomb
Vörösboros-mogyorós sertéscomb
85 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A prímagáz főzőversenyre készült ez a recept.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertéscombot megmossuk, apró kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.
  2. Olajon lepirítjuk a megpucolt, apróra vágott hagymával.
  3. A mogyorót a zacskójában apróra törjük.
  4. A tejfölt kikeverjük a fűszerrel, borssal, a reszelt sajttal és a vörösborral, majd ráöntjük a húsra, és pár perc alatt összefőzzük. Hozzátesszük a mogyorót.
  5. Ízlés szerint tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 551
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
főzőverseny: Soproni Kékfrankos főzőverseny
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vörösboros sertéssült, földimogyorós sertéshús, tejfölös sajtos hús vörösborosan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

833
sertéscomb 1 kg
tejföl 2 dl
vöröshagyma 2 közepes db
füstölt sajt 10 dkg
bors 1 csipet
száraz vörösbor 2 dl
1 csipet
földimogyoró 10 dkg