Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal

Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal
Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az étel konzervekből készült, így nagyon gyorsan összeállt, s főleg nem volt büdös a konyhában. Bár az egyik összetevő a fehérbab paradicsommártásban csalódást okozott, mert paradicsom nem volt benne. Ezt kipótoltam egy paradicsom püré-konzervvel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat megpucoljuk, hasábokra vágjuk, sós vízben megfőzzük.
  2. Közben a pacalt a többi összetevővel összekeverjük, fűszerezzük, ráöntjük a vörösbort, felrottyantjuk.
  3. Tálaláskor szedünk a tányérba pacalt, mellé sós krumplit, vágunk rá petrezselymet. A pacalra teszünk egy kanál tejfölt, s rá egy chilit.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 278
elküldve: 1
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: pörkölt
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Vörösboros pacalpörkölt csülökhússal- fehérbabbal-gombával tejfölösen, tejfölös pacal, csülkös pacal konzervből

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

594
pacal 50 dkg
csiperkegomba 23 dkg
fehérbab 40 dkg
sűrített paradicsom 7 dkg
chili 3 db
csípős paprikakrém 1 teáskanál
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
csípős fűszerpaprika 1 kávéskanál
vörösbor 1 dl
tejföl 1 dl
újkrumpli 10 dkg
petrezselyem 10 szál
trappista sajt 5 dkg
chili 4 db