Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros resztelt csirkemáj rizi-bizivel

Vörösboros resztelt csirkemáj rizi-bizivel
Vörösboros resztelt csirkemáj rizi-bizivel
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nálam minden máj kedvenc.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Reggel a rizst kevés olajon megpörköljük egy edényben, sózzuk, borsozzuk, öntünk rá vizet, és ázni hagyjuk.
  2. A májat alaposan megmossuk, és vízben ázni hagyjuk.
  3. Közben a hagymát aprítjuk, a paprikákat és a paradicsomot daraboljuk.
  4. A rizshez hozzáadjuk a borsót, és feltesszük főni.
  5. A májat leöblítjük, kettévágjuk.
  6. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a májat, majd a paprikákat és a paradicsomot, fűszerezzük, és öntünk rá vizet, majd megdinszteljük. A vége felé öntünk rá vörösbort.
  7. Tálaláskor szedünk a tányérra rizi-bizit, mellé resztelt májat, valamint csalamádét és chilit.
  8. Vörösborral fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 551
elküldve: 2
receptkönyvben: 29
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

resztelt máj, vörösboros csirkemáj, resztelt csirkemáj

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

691
csirkemáj 25 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
paprika 1 db
hegyes erős paprika 1 közepes db
chili 2 db
paradicsom 1 nagy db
vörösbor 1 dl
zöldborsó 10 dkg
rizs 20 dkg
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
chili 2 db