Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros sertéspörkölt nokedlivel

Vörösboros sertéspörkölt nokedlivel
Vörösboros sertéspörkölt nokedlivel
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hagyományos pörkölt salátával, paradicsommal feldobva.

hozzávalók / 4 adag

Pörkölthöz

Nokedlihez

Díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kockára vágjuk, a hagymát, fokhagymát, paprikákat és paradicsomot daraboljuk.
  2. Egy serpenyőben olajon a hagymát dinszteljük, rádobjuk a fokhagymát és a húst, és addig keverjük, míg a hús kifehéredik, megszórjuk borssal, paprikával, Gulaschsaft  fűszerkeverékkel, és öntünk rá egy kevés vizet. Zsírjára pirítjuk, hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot, tovább pároljuk. Majd felöntjük vízzel, és lassú tűzön főzzük. Mielőtt kész, öntünk bele vörösbort és készre főzzük, keverünk bele egy kevés tejfölt.
  3. Közben kikeverjük a tésztát, majd a forrásban lévő vízbe kiszaggatjuk a nokedlit.
  4. Tálalunk. A tányérra szedünk nokedlit, ráhalmozzuk a pörköltet, díszítjük egy chili paprikával, salátalevéllel és paradicsomszeletekkel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 14 446
elküldve: 2
receptkönyvben: 65
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: pörkölt
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéspörkölt, pörkölt nokedlivel, vörösboros sertéspörkölt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

608
sertéshús 50 dkg
vöröshagyma 2 nagy db
fokhagyma 3 gerezd
paprika 2 közepes db
paradicsom 4 nagy db
chili 0 ízlés szerint
fűszersó 1 teáskanál
fekete bors 0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 0 ízlés szerint
köménymag 0 ízlés szerint
vörösbor 1 dl
disznózsír 2 ek
tejföl 2 ek
finomliszt 20 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint
víz 1 dl
olívaolaj 1 teáskanál
chili 4 db
paradicsom 2 közepes db
salátalevél 4 közepes db