Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros sertésragu

Vörösboros sertésragu
Vörösboros sertésragu
140 perc / előkészület: 20 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az étel azért jó, mert nagyobb mennyiségben is egyszerű elkészíteni, és amíg a sütőben párolódik, lehet más ételekkel foglalkozni. Én először egy 30 fős társaságnak készítettem két tepsiben, közben kifőztem a tésztát, volt időm teríteni, és még egy kis beszélgetés is belefért. Így a vendégek sem hiányoltak, és az étel is elkészült.

hozzávalók / 8 adag

ajánlat

Orsó- vagy kagylótésztával tálaljuk.

 

 

 

 

 

 

 



 

Szólj hozzá!

elkészítés

 

 

 

 

Elkészítjük a leveskockából az alaplét.


  • Az olajon megpároljuk a sertéscombot, fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával, köménymaggal.
  • Felöntjük az alaplével, és hagyjuk, hogy a hús megpuhuljon benne.
  • Ha már majdnem kész, hozzáöntjük a vörösbort, majd a konzerv gombát és a zöldborsót is.
  • Ha a hús megpuhult, behabarjuk a liszt és tejföl keverékével, hőkiegyenlítést végezve.
  • Tálaljuk.

 

 

 

 

 

  • sütési hőfok: 150°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 880
elküldve: 0
receptkönyvben: 72
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Joss Beaumont

Mióta szakács: 2009.10.02.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

gombás-zöldborsós sertésragu vörösborral, vörösboros sertésragu gombával és zöldborsóval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

489
sertéscomb 1 kg
zöldborsó 50 dkg
gombakonzerv 20 dkg
tejföl 2 dl
vörösbor 2 dl
alaplé 0.5 l
kukoricaliszt 5 evőkanál
bors 2 tk
őrölt fűszerkömény 2 teáskanál
fokhagymapor 1 teáskanál
napraforgó olaj 1 dl
0 ízlés szerint