Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros szilvaszósz KonyhaKoboldtól

Vörösboros szilvaszósz KonyhaKoboldtól
Vörösboros szilvaszósz KonyhaKoboldtól
0 perc /
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A legegyszerűbb sült húst is "felöltözteti". Olyan, mint amikor a kedvenc régi, egyszerű ruhánkhoz felveszünk egy új, hozzá nagyon jól passzoló kiegészítőt: egyből megújul, és teljesebbé válik az összkép.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rövid idő alatt elkészül, és nagyon jól passzol vadhoz, marhához, sertéshez.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szilvát pároljuk, mikor levet kezd ereszteni, hozzáadjuk a mézet, a fahéjat, a gyömbért és a vörösbort. A fűszerek és bor mennyisége csak irányadó az én számíze szerint, kóstolgassátok, és ahogy jónak érzitek, úgy fűszerezzétek.
  2. Akkor van kész, ha a leve besűrűsödött, de még nem főtt szét teljesen a szilva.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 16 100
elküldve: 10
receptkönyvben: 248
elkészítve: 12/14
Facebookon megjelent: -

szakács

KonyhaKobold

Mióta szakács: 2012.08.09.
4 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, Márton-nap, szilveszter
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

szilvaszósz, gyömbéres szilvaszósz vörösborosan

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kakaóspék
kakaóspék Fri, 2012-09-14 18:48

Nagyon finom! :) Mondjuk nem hús mellé készítettem el, hanem szilvás gombóchoz, de biztos, hogy húshoz is kipróbálom majd!! :)

67
szilva 25 dkg
méz 1 ek
fahéj 0.5 tk
gyömbérpor 0.5 tk
vörösbor 1 dl