Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros tarhonyás marhapörkölt

Vörösboros tarhonyás marhapörkölt
Vörösboros tarhonyás marhapörkölt
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mert a pörkölt nem kötelezően csak krumplival vagy nokedlivel készíthető.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kis kockára vágjuk, a zöldségeket aprítjuk.
  2. A zsíron megpirítjuk a hagymát, majd rádobjuk a húst, s pörköljük egy darabig a saját levében, majd fűszerezzük, beletesszük a paprikát és a paradicsomot. Később öntünk rá kevés vizet.
  3. Közben megfőzzük a tarhonyát.
  4. Amikor a hús már puha, beleöntjük a vörösbort, hozzáadjuk a petrezselymet, s hozzákeverjük a tarhonyát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 3 957
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: közepes
kategória: pörkölt
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

marhapörkölt tarhonyával, marhapörkölt vörösborral tarhonyával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

825
marhalábszár 30 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
hegyes erős paprika 1 db
paradicsom 1 nagy db
chili 1 db
petrezselyem 5 szál
0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
fekete bors 1 teáskanál
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
vörösbor 1 dl
mangalica zsír 1 ek
tarhonya 25 dkg