Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros-tarhonyás paprikás krumpli

Vörösboros-tarhonyás paprikás krumpli
Vörösboros-tarhonyás paprikás krumpli
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kiadós és laktató étel, ráadásként még finom is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit megpucoljuk. A hagymákat felaprítjuk, a paprikákat, a paradicsomot és a krumplit kockára vágjuk. A szalonnát csíkokra, a kolbászt karikára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben olajon megpirítjuk a szalonnát, rádobjuk a hagymát, megdinszteljük, hozzáadjuk a krumplit, paprikát és paradicsomot, fűszerezzük, és feleresztjük vízzel.
  3. Amikor a krumpli már majdnem puha, hozzáadjuk a tarhonyát is, öntünk hozzá vörösbort, majd beletesszük a kolbászt, és készre főzzük.
  4. Kovászos uborkával fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 794
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

krumplipaprikás, tarhonyás krumplipaprikás, vörösboros paprikás krumpli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

548
burgonya 6 db
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 3 gerezd
lecsópaprika 30 dkg
hegyes erős paprika 1 db
chili 2 db
paradicsom 1 db
tarhonya 20 dkg
napraforgó olaj 1 ek
füstölt szalonna 5 dkg
csípős kolbász 10 dkg
0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
fekete bors 1 teáskanál
köménymag 1 kávéskanál
vörösbor 1 dl
víz 4 dl