Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros-tejfölös-gombás-zöldborsós zöldségragu

Vörösboros-tejfölös-gombás-zöldborsós zöldségragu
Vörösboros-tejfölös-gombás-zöldborsós zöldségragu
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt vegák is megkóstolhatják.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit megpucoljuk, felvágjuk, feltesszük főni.
  2. A hagymákat aprítjuk, a gombát szeleteljük, kevés olajon dinszteljük.
  3. Belerakjuk a zöldborsót is. Közben a paradicsomot nyolcadoljuk, majd hozzáadjuk a zöldségekhez.
  4. Fűszerezzük. Beleöntjük a vörösbort, a paradicsomszószt és a chiliszószt, végül a tejfölt. Hozzáadjuk a krumplit, összekeverjük, tálalunk.
  5. Tálaláskor teszünk rá tejfölt és petrezselyemlevelet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 877
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vörösboros zöldségragu, krumplis-zöldséges egytálétel, tejfölös zöldségragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

153
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
csiperkegomba 2 kis db
zöldborsó 10 dkg
újkrumpli 15 dkg
paradicsom 1 közepes db
petrezselyem 3 szál
chili 4 db
olívaolaj 1 ek
paradicsomszósz 1 dl
chiliszósz 1 ek
vörösbor 1 dl
tejföl 1 dl
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
petrezselyem 1 szál