Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vöröslencse-krémleves

Vöröslencse-krémleves
Vöröslencse-krémleves
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem gondolnátok, hogy vörös lencséből készült ez a krémleves, ugye? 
Nem tudom, mitől lett zöld, talán a petrezselyemtől, viszont nagyon fincsi lett :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vöröslencsét és krumplit főzzük vízben puhára, sóval, borssal, petrezselyemmel és pici római köménnyel ízesítjük.
  2. Majd turmixoljuk, végül egy kis tejszínt adunk hozzá.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 320
elküldve: 1
receptkönyvben: 45
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

lencsekrémleves, krémleves vörös lencséből

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

400
vöröslencse 30 dkg
burgonya 3 db
főzőtejszín 300 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
római kömény 0 ízlés szerint