Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Waldorf csirkemell

Waldorf csirkemell
Waldorf csirkemell
120 perc / előkészület: 30 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Zeller és a csirke együtt, de nem salátában. Hasonló alapanyagokkal készül, mint a waldorf sali, ezért lett waldorf csirke. 

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Apró kockákra (1x1cm) vágjuk a csirkét, zellert és az almát.
  2. Egy tepsiben összekeverjük őket a túróval.
  3. Sózzuk, borsozzuk.
  4. Alufóliával lefedve 30 percig sütjük közepes hőmérsékleten.
  5. A fóliát levesszük, a levét leöntjük.
  6. Rászórjuk a diót, és rápirítjuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 561
elküldve: 1
receptkönyvben: 67
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Blondevilke

Mióta szakács: 2010.08.19.
95 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pirított diós csirkemell, almás-diós csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

258
csirkemell filé 500 g
zeller 500 g
alma 500 g
sovány túró 250 g
dió 50 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint