Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Whiskey-s csirkecombok

Whiskey-s csirkecombok
Whiskey-s csirkecombok
80 perc / előkészület: 10 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Először sörös csirkecombokban gondolkodtam, de a nyári melegben elfogyott, így ezt a whiskey-s mázas verziót készítettem el.

hozzávalók / 6 adag

sóoldatban a dobverők

whiskey-s pác

Szólj hozzá!

elkészítés

sóoldat

  1. Vízből és sóból sóoldatot készítünk, és egy éjszakára a hűtőben áztatjuk a csirkecombokat.

whiskey-s pác

  1. Az összes alapanyagunkat összekeverjük, majd beleforgatjuk a lecsöpögtetett (nem szükséges törölgetni) csirkecombokat.
  2. Tepsibe helyezzük, és a páclé felével nyakon öntjük őket. 25 percig fedő alatt 180 fokos előmelegített sütőben pároljuk. Átforgatjuk, és a maradék pácot is ráöntjük. Ismét 25 percig hagyjuk a sütőben.
  3. Ezután óvatosan kivesszük a combokat, és kiöntjük a pácot. Visszahelyezzük a combokat, és fedés nélkül 20 percig szépen lepirítjuk a darabokat. Pirosas kérget kapnak.
  4. Steak burgonyával vagy salátával tálaljuk.
  5. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 747
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
107 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

fűszeres csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

487
víz 4.5 l
35 dkg
csirke felsőcomb 6 db
csirke alsócomb 6 db
whiskey 1 dl
méz 3 ek
dijoni mustár 2 ek
mustár 2 ek
fűszerpaprika 3 teáskanál
olívaolaj 3 ek
fehér bors 0 ízlés szerint
fekete bors 1 csipet
citromhéj 1 citromból nyert
fokhagyma 3 gerezd