Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Whiskey-s hátszín, fűszeres steakburgonyával

Whiskey-s hátszín, fűszeres steakburgonyával
Whiskey-s hátszín, fűszeres steakburgonyával
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Indul a grillszezon, szóval ideje leporolni a grillsütőket, bepácolni a húsokat, és élvezni a füstös ízeket a karantén idején is!

hozzávalók / 3 adag

A húshoz

A fűszeres steakburgonyához

Szólj hozzá!

elkészítés

A húshoz

  1. A hússzeleteket megtisztítjuk, mindkét oldalát alaposan sózzuk-borsozzuk, majd egy tálba tesszük, és meglocsoljuk a whiskey-vel.
  2. Lefedve minimum 2-3 órát pihentetjük.
  3. A 180-200 fokra előmelegített grillsütőben oldalanként (ízlés szerint) kb. 5-5 perc alatt készre sütjük, majd egy tálban lefedve legalább 10 percet pihentetjük.

A fűszeres steakburgonyához

  1. Az előfőzött burgonyákat cikkekre vágjuk, meglocsoljuk az olajjal, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot, és jól összekeverjük.
  2. 180 fokos grillsütőben 20-30 perc alatt, ropogósra sütjük úgy, hogy 10 percenként fordítunk rajta egyet.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 719
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Réthly Dávid

Mióta szakács: 2017.03.21.
22 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

grillezett marha, roston sült

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

995
marha hátszín 80 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
whiskey 1 dl
burgonya 1 kg
napraforgó olaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
kukoricadara 1 evőkanál
rozmaring 1 szál
sűrített paradicsom 0.5 ek