Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zabkása görög ízesítéssel

Zabkása görög ízesítéssel
Zabkása görög ízesítéssel
18 perc / előkészület: 10 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor zöldséglevest főzök, akkor félre szoktam rakni belőle egy keveset, hogy el tudjam készíteni ezt a finom reggelit. Koszider Veronai minestrone levesét vagy Iluska Zöldséges karfiollevesét ajánlom alapnak hozzá.

hozzávalók / 1 adag

a raguhoz

a kásához

tálaláshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

a raguhoz

  1. A felhevített olajon -kis lángon- néhány percig pároljuk a fokhagymát, az olajbogyót meg a szárított paradicsomot.
  2. Szedjük ki egy tányérba, rakjuk félre.

a kásához

  1. A zabpelyhet keverjük el az alaplével, oregánóval, és daráljunk rá borsot. Közepes lángon főzzük 5 percig, gyakran megkeverve.
  2. Amikor kész, öntsük vissza a ragut, keverjük össze.

tálaláshoz

  1. Szedjük ki tányérba, morzsoljuk rá a fetát, végül locsoljuk meg az olajjal.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 968
elküldve: 1
receptkönyvben: 63
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
733 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: görög
mikor: reggeli, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: főétel

egyéb elnevezések

feta sajtos zabkása, olajbogyós feta sajtos zabkása, görögös zabkása

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

569
olívaolaj 0.5 ek
fokhagyma 1 gerezd
fekete olajbogyó 15 db
szárított paradicsom 4 dkg
zabpehely 5 dkg
zöldség alaplé 2.5 dl
oregánó 1 csipet
fekete bors 0 ízlés szerint
feta sajt 5 dkg
olívaolaj 0.5 ek