Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zabpelyhes túrógombóc dióval

Zabpelyhes túrógombóc dióval
Zabpelyhes túrógombóc dióval
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Főzés nélkül, hidegen készített túrógombóc türelmetlen desszerteseknek!

hozzávalók / 2 adag

gombóc

joghurt

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A túrót összedolgozzuk a zabpehellyel, a mascarponéval, a mézzel, a szerecsendióval és annyi natúr joghurttal, hogy közép kemény, formázható állagú legyen.
  2. Az apróra vágott diót serpenyőn megpirítjuk.
  3. Kivi nagyságú golyókat gyúrunk a masszából, amiket megforgatunk a dión, majd ráültetjük a porcukros joghurtra.
  • elkészítettem: 19 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 153
elküldve: 0
receptkönyvben: 65
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

CulinaRita

Mióta szakács: 2015.04.21.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: tojásmentes
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hidegen készített túrógombóc, zabpelyhes hideg túrógombóc, hideg túrógombóc zabpehellyel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

510
tehéntúró 25 dkg
zabpehely 3 ek
mascarpone 5 dkg
méz 1 teáskanál
szerecsendió 1 kávéskanál
dió 2 marék
joghurt 1 ek
joghurt 1 ek
porcukor 2 csipet