Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zacskóban sült bőrös malacoldalas

Zacskóban sült bőrös malacoldalas
Zacskóban sült bőrös malacoldalas
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan és finoman szerettem volna elkészíteni a bőrös malacoldalast úgy, hogy szaftos maradjon, megpuhuljon, mégis piruljon, és ne kelljen locsolgatni a szaftjával, erre a leggyorsabb megoldás a sütőzacskó.

Az ebéd finom volt, elfogyott.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Finom nyári zöldséglevest kínáljunk előtte, tálaljunk mellé fehérbabos újburgonyát, nálunk ez volt, kínáljunk hozzá savanyú uborkát, kovászos uborkát.

A végén finom bort, házi szörpöt kínáljunk, esetleg aki szereti, sört.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kettévágjuk a csont mellett, a borssal és a fűszerkeverékkel beszórjuk, alaposan belesimítjuk, hagyjuk 20 percet állni.
  2. Finomra vágjuk a zellerzöldet, felkockázzuk a zöldpaprikát, negyedeljük a vöröshagymát, durvára vágjuk fel a fokhagymát.
  3. A fűszerezett húst sütőzacskóba tesszük, és az összes felsorolt hozzávalót mellétesszük, kicsit eligazgatjuk, majd lezárjuk.
  4. Tepsibe téve -a tetején 4-5 lyukat szúrva- betesszük az előmelegített sütőbe, és 170-180 fokon kb. 60-70 percig sütjük-pirítjuk. Saját szaftot fog engedni, több zsiradék nem kell bele, szaftot a zöldpaprika és hagyma ad, és ami a húsból kisül, meg zsiradék is. Finom lesz a szaftja.
  5. Tálaljuk még forrón.
     
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 40x30x8 cm
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 14 907
elküldve: 3
receptkönyvben: 92
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Éva-Anyóca

Mióta szakács: 2010.07.13.
350 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
kalória: átlagos
mikor: ebéd
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rozmaringos-babéros sült bőrös malacoldalas, fűszeres sült malacoldalas, sütőzacskóban sült oldalas

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marti48
Marti48 / marti48 Sun, 2014-08-03 15:29

Eva-Anyocam, most, hogy irtam Neked valaszt, persze tallozgattam is az oldaladon ujfent. Mar regen kerestem ilyen zacskos sültet, megtetszett a Tied, köszönettel eltettem.

Puszi, Marti

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Sun, 2014-08-03 19:40

Kedves Márti!

Örülök neki, remélem ízleni fog Nektek is ez az elkészítési mód.

Ha raksz fel, ahogy észre vettem receptet, megváltoztak a módok, igen, én már nem is tudom, ha az utolsó recimet megnézed, mikor tettem fel.....
Most raknék fel két recit, de nem tudok, mert nagy nehezen megtaláltam, hogy hogy jutok el a küldöm oldalig, részig,....viszont: a kép nagysága nem jó, és a megadott MB nagyság sem jó , legalábbis ahhoz a géphez, ami a fiamnak van, csúcs szép és éles képet készített, de a lekicsinyített kép, valami torz borzalom,... , ha meg próbáljuk az eredeti nagyságot, nem engedi, mert több mint 1 MB. :(
Mit lehet tenni???

Ha tudsz segítsél, jó ?
Köszönöm.
Éva-Anyóca

marti48
Marti48 / marti48 Sun, 2014-08-03 21:13

Kedves Eva-Anyoca!

Nekem Lap-Topom van, es nemet az egesz installalas. Ha a fenykepezögepedröl attöltöd a fotokat, es mar letöltödtek, akkor van olyan, hogy "megdolgoznni", v. "kezelni", "beallitani" - ezt sajna magyarul nem tudom, mi a szakkifejezes erre. Ha bejutottal a programba, akkor ott latod a beallitasi lehetösegeket is. T.k. a meretet is lehet valtoztatni. A "paint-program"-al en Sem boldogultam igazan, de ha Digitalis fenykepezögeped van, akkor annak van automatikusan egy mini photoshop programja, ez az, amit kb. leirtam a fentiekben... Nem tudom, hogy hasznalt - e ez a magyarazat, mert ahhoz, hogy tudjak segitani, sajna latnom kellene a Te gepedet....

A husit ki fogom feltetlenül proszalni!

Puszi, Marti

393
süldő malac 1.2 kg
babérlevél 3 db
őrölt fűszerkömény 4 teáskanál
ételízesítő 34 g
fokhagyma 6 gerezd
rozmaring 2 szál
vöröshagyma 3 db
zöldpaprika 3 db
zellerlevél 2 db
bors 0 ízlés szerint