Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zacskóban sült egész liba

Zacskóban sült egész liba
Zacskóban sült egész liba
150 perc / előkészület: 30 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom lett! A birsalma különleges ízt adott neki!

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az egész libát befűszerezzük fűszersóval, és a hasába beletesszük a 2 db birsalmát.
  2. A burgonyát meghámozzuk, és négy felé vágjuk őket.
  3. A befűszerezett libát beletesszük a sütőzacskóba, köréje pedig a felvágott burgonyát, amit megszórunk rozmaringgal.
  4. A sütőzacskót bekötjük, a tetejét megböködjük, és betesszük a sütőbe sülni.
  5. A sütés vége felé kivesszük, szétvágjuk a zacskót, és így sütjük tovább, míg kész nem lesz!
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 30 393
elküldve: 9
receptkönyvben: 62
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Laumatyi

Mióta szakács: 2012.08.22.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: ősz
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: Márton-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sütőzacskóban sült liba, birsalmával töltött liba, egész liba sütőzacskóban sütve

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1150
libahús 3 kg
fűszersó 0 ízlés szerint
rozmaring 1 csokor
birs 30 dkg
burgonya 10 db