Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zarándok menü

Zarándok menü
Zarándok menü
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A spanyol zarándokutas kalandozásaim során volt igényem valamilyen gyorsan, tűzet nem igénylő, olcsó és egészséges étel előállítására. Így született meg ez az alaprecept. 

Majdnem bármilyen országban jár az ember, ezek az alapanyagok mindenhol költséghatékonynak számítanak, összetevőit tekintve a legkisebb üzletekben is megtalálhatóak.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

 

 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Menjünk el több napos hátizsákos, sátrazós túrára.
  2. Keressünk egy helyi közértet, és vegyük meg a tetszőlegesen variálható hozzávalókat.
  3. Keverjük össze (jobb híján) két zacskóban a valamilyen előfőzött hüvelyest, friss zöldséget, olívabogyót-levét, konzerves halat, olajos magvat, és öntsük nyakon olívaolajjal.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 1 199
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

csakegygourmet

Mióta szakács: 2016.05.23.
14 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos olajbogyó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

856
csicseriborsó konzerv 10 dkg
olajbogyó 5 dkg
paradicsom 1 közepes db
újhagyma 1 közepes db
földimogyoró 5 dkg
olívaolaj 2 ek
tonhalkonzerv 10 dkg