Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zeller-csicsókakrémleves

Zeller-csicsókakrémleves
Zeller-csicsókakrémleves
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető krémleves tejtermék és liszt nélkül.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megpucoljuk , a hagymákat apró kockára , a csicsókát és zellert nagyobb kockára vágjuk.
  2. A hagymákat olívaolajon puhára pároljuk majd hozzáadjuk a zellert és csicsókát, ezzel még 2 percig pirítjuk, majd felöntjük a vízzel, fűszerezzük, és hozzáadjuk a petrezselymet és zellerlevelet. Főzzük, amíg a zeller teljesen puha lesz.
  3. Ha minden megfőtt a levesben, botmixerrel pürésítjük. Ha túl sűrű, még adhatunk hozzá vizet, ekkor újraforraljuk.
  4. Pirítóssal vagy levesgyönggyel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 503
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nicki

Mióta szakács: 2012.04.10.
54 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csicsókaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

166
zeller 50 dkg
csicsóka 40 dkg
petrezselyem 5 szál
zellerlevél 5 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
leveskocka 1 db
víz 1.5 l
fokhagyma 2 gerezd
vöröshagyma 1 közepes db
olívaolaj 3 ek