Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zelleres csirkesaláta

Zelleres csirkesaláta
Zelleres csirkesaláta
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már nem emlékszem, honnan származik a receptem, hiszen évek óta készítem így. Mindig szerettem a hús és gyümölcs párosítást.Ez a recept megfelel a 650-700 kalóriás ebédnek ha mondjuk úton vagyunk és nem tudunk meleg ételt fogyasztani.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Pirított diót is szórhatunk a tetejére. Nagyon illik hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet csíkokra vágjuk, és egy kevés olivaolajon megsütjük. Sózzuk, borsozzuk.
  2. A babot puhára pároljuk, és hagyjuk kihűlni.
  3. A zellert lereszeljük almareszelőn.
  4. A tejfölből, mustárból és majonézből öntetet készítünk, sóval ízesítjük.
  5. Ha kihűlt a hús és a zöldbab, összekeverjük az ananásszal és a zellerrel, majd rátesszük a majonézes tejfölt, és átkeverjük.
  6. Hűtőbe tesszük 30 percre, és fogyasztjuk.
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 838
elküldve: 3
receptkönyvben: 177
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Bogi   :o)

Mióta szakács: 2010.03.04.
105 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes csirkesaláta, zelleres-majonézes csirkesaláta, ananászos csirkemellsaláta majonézesen

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

370
csirkemell filé 30 dkg
zöldbab 30 dkg
zeller 20 dkg
ananászkonzerv 340 g
tejföl 20 dkg
majonéz 6 dkg
mustár 1 kk
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint