Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zelleres pogácsa hagymalekvárral

Zelleres pogácsa hagymalekvárral
Zelleres pogácsa hagymalekvárral
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sok receptet elkészítettem már, sokat leírtam, sokat gyűjtöttem az évek alatt, de annál is több van a fejemben. Nem tudok kétszer ugyanolyat készíteni, ugyanúgy főzni, de imádok a konyhában lenni, ezért mindig a szívem egy darabja is benne van az ételeimben. És azt is tudom, hogy mikor, ki, mekkora részét veszi ennek észre, és tölti vissza a szívemet. És az olyan jó tud lenni! :-) Mindennek van neve, de néhány ételemet magamban külön becézek. Ettől sosem feladat, hanem élmény készülni. Mert Neki készül!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Hagymalekvárral tálaltam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zellert meghámozzuk, lereszeljük, és jól összedolgozzuk a többi alkotóelemmel.
  2. Kézzel pogácsákat formálunk, lelapítjuk, és nem túl forró vajon mindkét oldalukat megsütjük.
  3. Tejföl és hagymalekvár van a tetején.
  4. Ez húsmentes, de ha valaki vékony szalonna szeleteket kever hozzá, és úgy süti, akkor abban sem lesz csalódás!
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 146
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 2

szakács

CulinaRita

Mióta szakács: 2015.04.21.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pogácsa
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos

egyéb elnevezések

vajban sült zelleres pogácsa, zöldséges pogácsa, zelleres pogi

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

508
zeller 1 kis db
zabliszt 6 púpozott ek
vaj 4 ek
tojás 1 db
petrezselyem 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 1 dl