Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zellerrel és fokhagymával töltött hal

Zellerrel és fokhagymával töltött hal
Zellerrel és fokhagymával töltött hal
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, de mégsem sima sült halat akartam készíteni. Zellerrel és fokhagymával varázsoltam el.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított halakat megsózzuk.
  2. A zellert megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk (méretezve a halakhoz).
  3. A fokhagymát megtisztítjuk, a gerezdeket hosszában, lapjával kettévágjuk.
  4. A halak belsejébe elosztva, beletesszük a zellert és a fokhagymát.
  5. Grillserpenyőben, esetleg sütőben grillezve megsütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 703
elküldve: 2
receptkönyvben: 78
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

B

Mióta szakács: 2011.08.22.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grillezett hal, zelleres hal olajon sütve

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

VargaBea
B / VargaBea Mon, 2016-05-23 20:23

Sajnos nem tudom megmondani, valamilyen édesvízi hal volt :(

138
hal 60 dkg
zeller 10 dkg
fokhagyma 8 gerezd
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek