Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zellerrel sült halfilé

Zellerrel sült halfilé
Zellerrel sült halfilé
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Surci lányom találta a receptet valahol az interneten. Így böjtidőben ugye halat eszünk üptre-főre, kell a jó recept.
Hát ez eléggé fincsi!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Böjti menüajánlatom:
Cukkínileves
Zellerrel sült halfilé
Kiki gesztenyés kiflije

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajat tűzálló tálba öntjük, ráfektetjük a halszeleteket.
  2. Rászórjuk az apróra vágott hagymát és rákarikázzuk a paradicsomot.
  3. Majd a vékony szeletekre vágott zellerrel és végül a vékony szeletekre vágott krumplival borítjuk.
  4. A tejbe keverjük a sót, a borsot, a rozmaringot és ráöntjük a lefedett halra.
  5. Először fedővel vagy alufólival takarva pároljuk.
  6. A fedőt levéve, rászórjuk a petrezselymet és pirosra sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 261
elküldve: 1
receptkönyvben: 260
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült hal zellerrel

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

slez0639
slez0639 Wed, 2018-09-05 11:54

Ne bántsuk a magyar nyelvet! Az "üptre-főre" helyett a helyes kifejezés: nyakra-főre. Ezt feltétlenül ajánlom mindenkinek megszívlelni!

617
hal 30 dkg
zeller 1 kis db
paradicsom 2 db
vöröshagyma 1 kis fej
fokhagyma 2 gerezd
burgonya 2 közepes db
olívaolaj 1 dl
tej 1 dl
rozmaring 1 tk
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor