Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöld karalábéfőzelék

Zöld karalábéfőzelék
Zöld karalábéfőzelék
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi tavaszi vitaminbomba.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucoljuk a karalábékat, felkockázzuk, és a felforralt alaplében megfőzzük a darabokat.
  2. Ezután fele-fele arányban szétszedjük őket. Elpürésítjük az egyik adagot a főzőlé folyamatos hozzáadásával (látni fogjuk a sűrűségén, hogy mikor jó). Fűszerezzük ízlés szerint, hozzáadjuk a spenótot és a joghurtot is, és még egyszer átdolgozzuk.
  3. Kb. 10 percig főzzük, majd a karalábékockákkal együtt is melegítünk rajta.
  4. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 4 901
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
107 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

karalábés spenótfőzelék

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

214
karalábé 6 közepes db
alaplé 5 dl
spenót 25 dkg
görög joghurt 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromfű 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint