Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöld olívakrém

Zöld olívakrém
Zöld olívakrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

El sem hiszem, hogy én valaha nem szerettem az olívabogyót... Nem is értem, hogy lehetett ez!? Egyszer csak a zölddel megbarátkoztam, majd megbarátkoztam a feketével is, közben pedig a zöldet már meg is szerettem. Mára pedig odáig jutottam, hogy nagyon szeretem a zöldet és a feketét is, maggal és mag nélkül, töltve vagy töltetlenül. Talán egyszer majd a paradicsomlével is eljut erre a szintre a kapcsolatunk. :)
Na, de vissza a recepthez, aminek a sztorija végtelen egyszerű: a boltban kapható olívakrém láttán (illetve kóstolása után) el kellett készítenem azt házilag is. :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Olajbogyó-mániásoknak pirítóshoz - vagy olaszos estékre grissini mártogatónak.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lecsöpögtetett mag nélküli olajbogyót botmixerrel összeturmixoljuk.
  2. Ízesítjük az olívaolajjal és az ecettel, és egyet még keverünk rajta a mixerrel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 10 614
elküldve: 4
receptkönyvben: 140
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

evaszan

Mióta szakács: 2011.01.23.
17 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel
konyha: olasz

egyéb elnevezések

olajbogyókrém, olívakrém pirítóssal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

93
zöld olajbogyó 100 g
olívaolaj 2 teáskanál
balzsamecet 1 teáskanál